Home Singles LOVEJOY – Normal People Things

LOVEJOY – Normal People Things

by Hans Verhoeven

Wat zit er in de zeelucht van Brighton? Een zekere hang en drang naar komedie, naar-jezelf-vooral-niet-ernstig-nemen. Dat is zo want het blijkt uit de nieuwste single van het lokale Lovejoy. Over het Kanaal zijn ze een hype terwijl ze over de oceaan groot aan het worden zijn.

© Joe Magowan

Terecht? Mja, echt zeker zijn we daar niet van. Ze hebben zo namelijk nog het één en ander te bewijzen. Maar dat ze het kunnen is nu reeds een zekerheid. Want ze kunnen catchy, poppy en punky dingen maken die dus vooral niet ernstig te nemen zijn. Wat ook niet hun bedoeling is en dan zeker niet van frontman Will Gold, die begon als YouTuber – wie niet, tegenwoordig? – maar nu een ster is.

Niet slecht voor iemand uit Brighton, en zeker niet slecht voor een bandje dat amper twee jaar oud is.

Normal People Things: laat het eens doorheen je oren razen en bekijk de clip die eigenlijk beter is dan de single. Nooit een goed teken, dat. Maar goed: ze zijn jong en ze gaan groot worden. Zeg dat wij het gezegd hebben. Of we het ook meenden zeggen we er dan later niet bij.

XInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More