Home Singles LOST HORIZONS FEAT. URAL THOMAS – In Quiet Moments (Bella Union)

LOST HORIZONS FEAT. URAL THOMAS – In Quiet Moments (Bella Union)

by Bart Verlent

Lost Horizons is het project van Simon Raymonde (Cocteau Twins, Snowbird en This Mortal Coil) en Richard Thomas (Dif Juz, The Jesus and Mary Chain).
In 2017 debuteerde het duo met het album Ojalá waar diverse artiesten van Simons label Bella Union aan meewerkten zoals Marissa Nadler, Tim Smith (Midlake), Liela Moss (The Duke Spirit) en Sharon Van Etten.

(c) Lost Horizons

Op 26 februari verschijnt hun tweede album In Quiet Moments. In december kon je al een aantal nummers streamen maar de fysieke release en de andere nummers worden pas in februari gelost. Ook aan deze plaat werken weer veel geweldige artiesten mee zoals John Grant, Penelope Isles, Porridge Radio, The Hempolics en Kavi Kwai.

Op de nieuwe single, die ook het titelnummer is van het album, krijgt het duo de hulp van de Amerikaanse soul zanger Ural Thomas. Hij brengt zijn warme soulstem op een triphop-achtige track waarop enkel wat subtiele piano- en gitaarklanken te horen zijn. Meer is ook niet nodig want de track blinkt uit in zijn eenvoud.

Het is al de zesde single uit dit album en alles wijst erop dat dit een prachtschijf gaat worden.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More