Home Singles THE ANTLERS – Solstice (Transgressive/PIAS)

THE ANTLERS – Solstice (Transgressive/PIAS)

by Bart Verlent

Het vijfde album Familiars van The Antlers werd overal uitstekend onthaald. Dat zorgde ervoor dat Peter Silberman en Michael Lerner ruim te tijd namen om aan een opvolger te werken. Na zeven jaar is die er eindelijk. De nieuwe plaat zal de titel Green To Gold krijgen en ze verschijnt op 26 maart. Vorig jaar kregen we er al twee voorproefjes uit met de singles It Is What It Is en Wheels Roll Home, nu verschijnt er een derde smaakmaker.

(c) The Antlers

In Solstice vertelt Peter Silberman over een zomer in zijn jeugd, toen hij op blote voeten in de tuin speelde tot laat in de avond. Hij kijkt vol heimwee terug naar een tijd waarin alles nog eenvoudig was. Zo probeert hij de lichtheid van zijn jeugd terug te toveren, want nu is zijn leven veel ingewikkelder.

Hoewel het zeven jaar geleden is sinds The Antlers hun vorige album uitbrachten, is er muzikaal weinig of niets veranderd. Ze maken nog steeds perfecte popnummers waar je op kan wegdromen. Van de drie singles is deze Solstice de meest zweverige.

De bijbehorende clip is net als bij de twee vorige singles van de hand van Derrick Belcham en Emily Terndrup. Net als in de vorige clips spelen dansers Bobbi-Jene Smith en Or Schraiber de hoofdrol.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More