Home Singles LOS LONELY BOYS – Wish You Would (BMG)

LOS LONELY BOYS – Wish You Would (BMG)

by John Van de Mergel

Ik moet eigenlijk wat gniffelen wanneer ik denk aan mogelijke reacties op het posten van dit nummer (of deze band). Los Lonely Boys zijn gegarandeerd niet gekend bij ons, maar ik volg ze al sinds hun zelfgetitelde debuut uit 2004. De Garza broers spelen uiterst radiovriendelijke rock, door hen zelf als texican rock & roll omschreven. Er zit een mix van Texas blues, tejano, brown-eyed soul en country in hun songs. Steeds feelgood, steeds om luidkeels mee te zingen of zachtjes mee te neuriën.

Hou je van goed in het oor liggende, zomerse sferen en subliem gitaarwerk, dan moet je hen toch eens een kans geven. Hoezo gitaren? Luister maar naar de live versie van Señorita helemaal onderaan… hmmmmm!
Overtuigd? Hun nieuwe album Resurrection verschijnt op 2 augustus 2024.

© Gaston Jouany

Het was even bibberen toen bassist Jojo er in 2019 aan dacht zijn snaren op te bergen. Gelukkig was het dipje van korte duur. Wat zouden Los Lonely Boys zijn zonder één van de broers? Ondenkbaar gezien de passie in hun muziek deels geput wordt uit hun broederschap.

Dit multi-platina, award winning trio uit San Angelo (Texas) zag voor het eerst de spotlights in 1996. Stap voor stap bouwden ze aan hun carrière met als eerste wapenfeit hun debuutalbum Los Lonely Boys uit 2004. Het was meteen raak: dubbel platina, de Billboard top 20 single Heaven en een GRAMMY®. Na een hiaat van tien jaar verschijnt deze zomer hun zevende officiële studio album.

Facebook

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More