Home Belgisch LORANA – Am I? (Eigen Beheer)

LORANA – Am I? (Eigen Beheer)

by Yoeri Fransens

Lorana, ofwel Lorana Leclère volgens haar Belgisch paspoort, is afkomstig uit Alken. Ze verliet dit kleine Vlaamse dorp en ruilde het in voor London City. Ze heeft een master in songwriting en spendeert momenteel het meeste van haar tijd aan het schrijven van muziek. Am I? is de eerste single uit de zelf geproducete ep Here In Between.

Haar muziek omschrijft ze zelf als minimal pop. Hoewel Am I? oorspronkelijk een akoestisch nummer was, is het uitgegroeid tot een elektronisch popnummer. Daarbij heeft ze gebruik gemaakt van allerlei dagdagelijkse geluiden zoals bijv. lamellen die als percussie gebruikt zijn.

Ze zingt over haar grote liefde de muziek, de reden waarom ze naar Londen trok. Maar ook over het verschil tussen het kleine Vlaamse dorp en de wereldstad. Met een muziekdiploma onder de arm, wil het al eens mislopen maar gelukkig is dat hier niet het geval. Het klinkt catchy zonder ingewikkeld te doen. Maar het is ook niet te luchtig. Het nummer blijft na enkele luisterbeurten overeind, meer nog, het blijft lekker hangen.

https://www.loranamusic.com
https://www.facebook.com/loranamusic
https://www.instagram.com/loranamusic

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More