Home Belgisch Nieuw album van TheColorGrey op komst

Nieuw album van TheColorGrey op komst

by Nel Mertens

Achter TheColorGrey zit de 26-jarige singer-songwriter en producer Will Michiels, die een combinatie van up-beat rap met goeie vibes en inspirerende teksten brengt in een mix van hiphop, new soul, blue jazz, r&b en urbanpop. Het klinkt niet grijs, en toch bevatten zin songs vaak een melancholische ondertoon.

Voor de eerste keer nam Grey een album op met een liveband. TheColorGrey bereikt hiermee een extra dimensie op zijn tweede album Overcome, dat op 24 april verschijnt bij Warner Music.

Overcome gaat over de obstakels en situaties die we als individu of bevolkingsgroep/samenleving proberen te overwinnen of moeten leren accepteren”, aldus Grey. Niet zo ondenkbaar momenteel…

We kregen eerder al de singles Up All Night, Black Flower en Out Of My Hands feat. Oddissee. Hij voegt er alvast zijn nieuwste single One Time, de openingstrack van het nieuwe album aan toe. De piano wordt aangeslagen, en nog voor hij begint te rappen, krijg je een knap soulpopsfeertje te horen, waarna dromerige passages en aanstekelijke beats mekaar afwisselen.

TheColorGrey stelt Overcome live voor in de Ancienne Belgique op 17 december.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More