Home Singles LITTLE SEEKER – Sirens (Starman Records)

LITTLE SEEKER – Sirens (Starman Records)

by Bart Verlent

De Argentijnse singer-songwriter Eliseo Renteria woont sinds 2015 in Antwerpen en is een voormalige leerling van de in 2022 overleden componist Wim Henderickx. De man richtte dit jaar zijn eigen indiefolkband Little Seeker op waarmee hij folk en rock combineert met experimentele genres, met als doel persoonlijke transformatie te inspireren.

© Little Seeker

In verschijnt de debuutep Sirens waaruit we nu het titelnummer uit te horen krijgen. Het nummer opent heel rustig met ingetogen soundscapes die de akoestische gitaar subtiel aanvullen, dan komt de zachte warme stem van Renteria erbij en klinkt het al vrij magisch. Dan bloeit het nummer nog verder open met zachte percussie, soundscapes en backings en wordt het echt een intens mooie track.

Als de andere songs van de ep allemaal zo straf zijn als dit titelnummer zal het echt wel een mooi visitekaartje worden voor Little Seeker. We zijn nu al reuze benieuwd.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More