Home Singles LIGHTSPEED – For All We Know

LIGHTSPEED – For All We Know

by Bart Verlent

De heren en dame van Lightspeed zijn goed bezig. Vorig jaar wonnen ze de wedstrijd Local Residents, dit jaar werden ze bekroond tot beste band van Lawijtstrijd en op 9 december staan ze in de Sound Track finale van Oost-Vlaanderen in VierNulVier in Gent. Afgelopen jaar trok het viertal de studio in met Mathias Stal waarmee ze drie singles opnamen. We waren onder de indruk van If We Could Learn To Fly en Blind Eyed dus wij keken al een tijdje uit naar single nummer drie.

© Lightspeed

For All We Know is een getuigenis over de zoektocht naar identiteit en betekenis tijdens de onrust waar we vandaag in leven. Het nummer is ook een ode aan de Britpop en klinkt super catchy. Deze track zou niet misstaan tussen het oeuvre van Manic Street Preachers en de broers Gallagher. Lightspeed weet duidelijk hoe ze een goede song moeten maken. Met een meestamper van een strofe, een meezinger van een refrein en een zalige gitaarbreak.

Rik Bontinck, Fieke Soete, Laurens Demaertelaere en Jens Verbraeken hebben alles in huis om het te maken en dat merken we ook weer in deze derde single. Wie de beloftevolle band aan het werk wil zien, moet op 16 november zeker afzakken naar The Cover in Gent waar ze de nieuwe liedjes live komen voorstellen.

Facebook InstagramSpotify

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More