Home Belgisch LÉZARD – Nothing at All

LÉZARD – Nothing at All

by Ann Cnockaert

De Gentse band Lézard heeft zojuist hun tweede single Nothing at All uitgebracht. Onder leiding van de charismatische frontman Neil Claes brengt de band aanstekelijke muziek met invloeden van XTC, Talking Heads en hedendaagse postpunk.

©Aline Deruyter

Hun eerste single Coltrane & XTC kwam uit in november 2022 en opende de deuren naar verschillende optredens, waaronder in Botanique en Overlast.

Met Nothing at All verkent de band het moderne leven dat overspoeld wordt door internet en sociale media. Het nummer weerspiegelt dit gevoel van overprikkeling met harde gitaren, bliepende synths, luide drumfills en de zang, waarbij de longen uit het lijf worden geroepen. Het is een opvallend nummer dat de impact van digitale informatie op onze samenleving onderzoekt.

Lézard is absoluut een band om in de gaten te houden. We hebben het vermoeden dat ze binnenkort wel eens groot kunnen worden.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More