Home Singles LESS AUTRE – WAWA

LESS AUTRE – WAWA

by Bart Verlent

In 2019 stelde Peter Fias een bucketlist op waarin “een rockband vormen” hoog op de lijst stond. Hij zette zijn carrière in het bedrijfsleven stop en richtte Less AUTRE op met gelijkgestemde zielen: Raf, Dirk, Swie en Mattia. Naast eigen composities brengen ze ook nummers van o.a. David Bowie, Kraftwerk, Meat Puppets en Joy Division maar dan in een Franstalig vestje.

© Les AUTRE

In maart 2023 verschijnt de debuutep Et Qui? Ah Oui! van deze vijfkoppige bende uit Aarschot, WAWA is er het derde voorsmaakje uit. Deze song lijkt op een samenwerking tussen en Arno, Morphine en Sonic Youth. De zang klinkt even doorleeft als van de overleden Oostendse zanger, de smerige sax zorgt voor een Morphine-randje terwijl het chaotische duidelijk iets van Sonic Youth heeft.

Less AUTRE brengt met andere woorden een uniek geluid dat stevig binnenkomt. Het knalt en schuurt langs alle kanten maar sleurt je ook volledig mee.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More