Home Singles LESAGE – Lonely Mantra

LESAGE – Lonely Mantra

by Bart Verlent

Peter Lesage stond in het verleden op het podium als keyboardspeler bij onder andere Ertebrekers, Gabriel Rios en Flip Kowlier en was frontman van Moiano. Nu wil hij terug op de voorgrond treden met Lesage. Met dit nieuwe project brengt Peter een aanstekelijke combinatie van funk en soul en krijgt daar ondersteuning bij van Peter Knudsen (Mono Neon) op gitaar, Boris Van Overschee (Portland, Noa Lee, Delv!s…) op bas en Rebecca Driesmans en Judith Okon verzorgen de backings.

© Lesage

Op 22 maart mogen we het debuutalbum Human verwachten van Lesage, waar we nu een derde single uit te horen krijgen. Lonely Mantra is een melancholische slowfunkmantra die vertelt over de hopeloosheid van het eenzaam zijn, maar ook het vinden van de kracht om door te zetten. Dat doet deze band met een nostalgische 80’s funksynthsound die ruikt naar Prince. Als Peter dan nog nog eens met een zalige falsettostem zingt is de link naar ’the purple one’ volledig.

Net als Black Screen en New Begionning is ook deze Lonely Mantra een schot in de roos. Het is een zalige catchy song met een super lekkere groove.

18 april stelt Lesage het debuutalbum voor in Café Charlatan in Gent.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More