Home Concerttip Win een Golden ticket voor de coolste party RETRO”O”LUX op 9 mei 2024

Win een Golden ticket voor de coolste party RETRO”O”LUX op 9 mei 2024

by Ann Cnockaert

Doe eens zot en beleef je wildste nacht op het water!

Retro”O”Lux is een totaalconcept dat de elementen van muziek, gastronomie, entertainment en animatie integreert. Een baanbrekend concept op het water!

Naast culinair genot met smakelijke hapjes en verfrissende drankjes, wordt de avond verrijkt met de beste muziek verzorgd door gerenommeerde dj’s, waaronder Yves Deruyter (bekend van Globe en Bonzai), Phi Phi (bekend van Extreme en Boccaccio), Greg S (Tomorrowland en Bonzai), Retro Belgica (van Retro Belgica Records), Sven Lanvin (Zillion), Dimaro (Tomorrowland), Michiel Cnudde (Retronation) en Deacon (Zuco).

Het wordt een unieke ervaring, met niet alleen geweldige muziek, maar ook lasershows, ‘smoke on the water’, flyboarders die tot wel 18 meter hoog uit het water oprijzen, jetskishows, en nog veel meer! Dit alles kun je aanschouwen terwijl we varen op de opzwepende retrobeats van de beste dj’s uit de retrosfeer.


Organisator D. Verduyn, ook bekend als DiDi, heeft een aanzienlijke staat van dienst. Hij heeft het eerste dancefestival, House Torhout 2001, op de weide van Rock Torhout op poten gezet, waarbij 21.000 mensen en 5000 kampeerders aanwezig waren. Opvallend is dat dit vier jaar voor de oprichting van Tomorrowland plaatsvond.

Nu, twintig jaar later, keert hij terug met een opwindend nieuw concept genaamd Bar”O”Lux. Onder deze noemer organiseert hij evenementen zoals Retr”O”Lux, Techn”O”Lux, Er”O”Lux, enzovoort. Wat dit alles extra bijzonder maakt, is dat deze evenementen plaatsvinden op de grootste partyschepen van Europa, die speciaal naar België komen.

Wij mogen 2 Golden tickets (ter waarde van € 190) verloten onder onze lezers! Deel dit bericht op je sociale media en stuur als de bliksem een mailtje naar info[@]luminousdash.com met vermelding van je naam en postcode.

De Third Wave tickets zijn uitverkocht. Bronze (€79), Silver (€129) en Gold tickets (€190) zijn nog te koop via deze link.

WebsiteFacebook Bar’O’LuxInstagram Bar’O’LuxFacebookevenement

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More