Home Singles LEFTFIELD (feat. Grian Chatten) – Full way around

LEFTFIELD (feat. Grian Chatten) – Full way around

by Ann Cnockaert

De rauwe stem van Grian Chatten is gegeerd. Na Kae Tempest werkt ook Leftfield samen met de frontman van de Ierse band Fontaines D.C.. Single Full Way Round is een interessante combinatie van stijlen waar de energie en het enthousiasme vanaf spat.

De Britse groep Leftfield staat sinds de jaren negentig aan het front van de elektronische muziek en bracht sinds 1995 drie invloedrijke studioalbums uit.  Tijdgenoten zijn The Chemical Brothers, Underworld, Fatboy Slim en The Prodigy. Hun debuut Leftism (1995) met invloeden uit dub, trance, jungle en triphop, wordt beschouwd als één van de meest vooruitstrevende elektronische albums ooit gemaakt.

Net als bij de single Pulse krijgen we een straffe track te horen. De combinatie van de harde dancebeats met de rauwe krachtige stem van Grian Chatten maken Full Way Round  tot een winning match.

This Is What We Do verschijnt op 2 december en is het vierde studioalbum in de meer dan 30-jarige carrière van de baanbrekende Britse elektronische muziekgroep.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More