Home Singles LECTOR. – Heart

LECTOR. – Heart

by Nel Mertens

Het Oudenaardse rocktrio Lector. maakt sinds 2019 krachtige powerrock. Gitaarsongs met stuwende bassen en opzwepende drums. Ruige heren die houden van Royal Blood, De Staat, Queens Of The Stone Age en Audioslave zijn het. En toch brengen Bart Smet (bas en zang), Egon De Mil (gitaar) en Simon Van de Putte (drums) met hun nieuwe single Heart een ode aan het leven en de liefde.

© Tijl De Meulemeester

Een triggerende, soms snijdende, gitaarsound en stevige riffs, een knappe easy listening baslijn, bonzende drums en de ninetiessound in Bart Smets stem zorgen alweer voor een sterke track, die we graag live komen meebrullen. De perfecte samenzang in het refrein geeft de track net dat tikkeltje extra. Poeier in dat leven van Lector. en liefde met pit! Een opwindende track die we maar al te graag snel willen meebrullen op een live-optreden.

Net zoals bij de vorige singles Arizona en Lies, werkte Lector. opnieuw samen met Stijn Debontridder (producer), Jan Peeters (mixing engineer) en Joe LaPorta (mastering).

(Her)lees hier ook een interview tijdens de lockdown en een interview n.a.v. het Luminous Dash-livestream optreden van Lector. in de Kinky Star in Gent.

Instagram Facebook Spotify

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More