Home Singles LEAH KATE – Twinkle Twinkle Little Bitch (Virgin)

LEAH KATE – Twinkle Twinkle Little Bitch (Virgin)

by Hans Verhoeven

Ze is jong. Ze wil wat.
Wat? Daar zijn haar hormonen het nog niet over eens en zij zelf ook niet echt, maar Leah Kate is echter dan je van een Californische zou verwachten.

Natuurlijk zit dit vol sterren en strepen van een land dat zakt, maar Leah Kate lift het een beetje omhoog. Ze is kwaad. En ze heeft gelijk.

Het is P!nk met gitaren en een andere vrouw heeft Leah pijn gedaan dus nu gaat die andere het gaan weten. Leah heeft gelijk. Dit, de comfortabele 45 toeren van lang geleden, is nu 78 toeren haat. Geweldige tekst. Twinkle Twinkle Little Star is iets voor de kinderen die we ooit waren, maar hierin zijn de nagels gescherpt en Leah Kate schopt waar het pijn kan doen en zal doen. Auw!

Conclusie? (onze leestekens zijn bijna op hoor) Dit is een beest van een single met echo’s van The Go-Go’s en Joan Jett en meisjes aan de macht want het is meisjesnacht en stenig hem, of haar. Stenig allen. Maar laat Leah Kate nog lang in leven.

Nog wat leestekens gevonden, zo, onder de bureaustoel: !!!

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More