Home LiveFoto's GRENSROCK Menen (25/06/2022)

GRENSROCK Menen (25/06/2022)

by Johan Vanparys

Dag twee op Grensrock opent met een kinderspecial. Radio Oorwoud speelt voor jong en oud kinderliedjes met veel ambiance op het podium. Alleen de regen strooit wat roet in het eten maar die is gelukkig van voorbijgaande aard.

Mintzkov mag het namiddag programma openen, met drie in plaats van vier en dat wordt dan ook de nieuwe bandformatie.

Fleddy Melculy speelt deze keer heel vroeg maar dat doet zeker geen gram af van de kwaliteit, zij die dachten dat Jeroen Camerlynck en zijn bende enkel ’s nachts leven hadden het dus verkeerd.

Dat de show voor deze band ook belangrijk is zien we aan de enorme lichtbalk die zelfs boodschappen kan doorgeven aan het publiek, straf optreden van een band die eigenlijk als grap opgericht werd maar uitgroeide tot een echte metal-topper.

School Is Cool komt naar Menen met een heel ander soort muziek, romantisch, wat zweverig maar toch beladen met een enorme brok dynamiek zoals Johannes en de zijnen die alleen kunnen brengen. Een uur muziek om al je zorgen bij te vergeten en je echt goed bij te voelen.

Absynthe Minded hoeft geen uitleg, al jaren lang brengen ze een muzikaal feestje van de bovenste plank.


Het talrijk opgekomen publiek genoot van de zoveelste top editie van het gratis Grensrock Festival in Menen, tot volgend jaar.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More