Home Singles LANDER & ADRIAAN – Saurus (Marcel Records)

LANDER & ADRIAAN – Saurus (Marcel Records)

by Bart Verlent

Lander Gyselinck (STUFF., Beraadgeslagen, LABtrio) en Adriaan Van de Velde (Pomrad, Mauro Pawlowski, J. Bernardt) hebben een missie om eigenaardige ritmes en kitscherige 90’s akkoordprogressies terug hip te maken. In 2022 verscheen het debuutalbum van Lander & Adriaan en daar mogen we een opvolger op verwachten. De ep Millennial Breeze verschijnt op 26 april op vinyl bij Marcel Records en daarop heeft het duo, met snelle breakbeats en retro futuristische geluidjes, een jaren 90 underground rave party in elkaar geknutseld.

© Lander & Adriaan

Saurus is de eerste super aanstekelijke teaser van die ep en die neemt ons terug mee in de tijd met een flinke scheut drum-‘n-bass (Roni Size, Grooverider, Photek… ) gecombineerd met block rocking beats (The Prodigy, Chemical Brothers, Fat Boy Slim,…). Het is een dansfeest van meer dan vijf minuten die van ons nog veel langer mocht duren.

Deze zalige track zal live zeker voor een heftig dansfeestje zorgen. Je kan Lander & Adriaan live aan het werk zien op:

19/04 – Little Waves Festival, Genk
03/05 – Fuse, Brussel

Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More