Home Singles KWAKWA – Infantiel (Heibel)

KWAKWA – Infantiel (Heibel)

by Nel Mertens

Funky, eclectisch, fris en Nederlandstalig! Zo klinkt Kwa Kwa, het vrij jonge (vanaf oktober 2022) project van Heibel-leden Camilo aka Chilly Milly (zang) en Ruben (drums). Ze laten ons hun debuutsingle horen, als beloftevolle aankondiger van hun debuutep die in oktober verschijnt.

Infantiel klinkt hij, die eerste officiële single. Dat is de titel, alvast, want qua sound kunnen we het kinderlijke niet bevestigen. Een bluesy rocknummer, dat groovy gitaren en drums die daar mooi op aansluiten (en de track best wel een ‘wild’ uitdagend kantje geeft) laat horen!

Het is het eerste nummer dat frontman Chilly Mili ooit maakte op zijn zeventiende. Infantiel werd een nieuw jasje aangetrokken in de bezetting van Kwa Kwa.

Infantiel is digitaal verschenen en is één van de nummers die we zullen terugvinden op Kwa Kwa’s debuutalbum, dat verschijnt op 13/10 bij Heibel. Op 11 oktober kan je KwaKwa live aan het werk zien in Cafee Cabron in Antwerpen.
(Her)lees hier ons interview met KwaKwa.

Kwa Kwa / Vi.beHeibel

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More