Home Singles KRAS! – She’s Your Dog

KRAS! – She’s Your Dog

by Hans Verhoeven

Verbrand haar! Wie? Om het even, zoek een heks en verbrand haar!

Nu: is zangeres en bassiste Hadewig een heks? Knoeit ze met allerlei giffen? Nu kan men enkel zeggen dat ze soms als Nina Hagen klinkt, en heel excentriek, een fatale kruising tussen Marlene Dietrich en Janis Joplin en waarschijnlijk heeft ze giffen en plukt ze dodende paddenstoelen om onschuldige zielen in haar web te lokken maar zo zeker zijn we daar niet van.

© KRAS! (screengrab Youtube)

Waar we dan wel zeker van zijn is dat Hadewig – een naam als een uitgeverij – ballen heeft, heel uitzonderlijk voor een vrouw maar voor haar is het een compliment. En voor ons, omdat we dit mogen horen. En meemaken. Want She’s Your Dog is live opgenomen en zal op lp uitkomen als zij en wij daar tijd voor hebben.

Nu is KRAS! niet enkel een zangeres, er doen nog drie mannen mee en die doen dat goed, dat meedoen. Als Vlaanderen, België, Europa en de hele wereld hier nu ook eens aan mee willen doen? Godverdomme, dit is goed. Nu hebben we hier strikte regels over vloeken op de werkvloer, maar na een doos pralines mag het van de hoofdredactrice. Daarom, nog eens: godverdomme, dit is goed. Godverdomme nog aan toe.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More