Home Singles KONÉ FEAT. JOËL FRANCIS & TROY – Imagine

KONÉ FEAT. JOËL FRANCIS & TROY – Imagine

by Bart Verlent

Koné Moerman is een 23-jarige muzikant/producer uit Leuven die door de jaren heen ervaring heeft opgedaan in het spelen en schrijven voor verschillende projecten zoals Deadbeat Larry, Celenges, Dana Gillespie, Tragic Eyes en Fantom. Onlangs rondde Koné zijn studies af en besloot hij om fulltime muziek te maken, bouwde een busje om als opnamestudio en reist nu door Europa om zijn muziek te delen.

© Koné

Binnenkort mogen we de debuutep van Koné verwachten waar deze Imagine een voorproefje uit is. In deze song verkent de Leuvense producer thema’s als manifestatie, mindfulness, meditatie en de kracht van gedachten bij het vormgeven van de werkelijkheid. Het nummer is ingezongen door de Brugse zangeres Joël Francis. Troy Joris, alias TROY, heeft het nummer afgekruid met zijn rap. Het is een zomerse r&b-track waar de stem van Francis in schittert op zweverige klanken van de handpan, percussie en een streep panfluit.

Imagine is een hitgevoelige song die werkt op de dansbenen. Of het nu echt allemaal zo origineel klinkt is een andere vraag. Maar op zich heeft dit nummer veel kwaliteit om internationaal door te breken.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More