Home Belgisch KOMISAR – Saturday (Eigen Beheer)

KOMISAR – Saturday (Eigen Beheer)

by Filip Verbeeck

KOMISAR noemt zichzelf een Kempense rock/garageband met een indiepunkattitude. De band bestaat uit Thomas Diercks op gitaar en zang, Egwin Huysmans op bas, Jens Diercks op gitaar en Siemen Bastiaens op drums.

Saturday is hun eerste gooi naar een breed publiek. De groep zegt zelf beïnvloed te zijn door bands als Arctic Monkeys, The Strokes, The Raconteurs, enz. en dat is er zeker aan te horen.

Saturday werd opgenomen bij Drumclub OT, de studio van Niels Meukens, bekend van onder andere Warhola, Psycho 44. Niels heeft het nummer ook samen met de band geproducet.

Saturday is een knap en catchy nummer dat goed in elkaar zit, complimenten voor de sterke productie! Het klinkt allemaal erg professioneel, fris en net poppy genoeg. De kleine stukjes elektronica die verstopt zitten doorheen het nummer zijn heel verrassend en werken goed. Het nummer is uitermate knap gezongen, heeft toffe backings en geen overbodige lange solo’s. Kortom alle ingrediënten voor een oorwurm en een radiohitje in wording zijn aanwezig, deze song blijft lang in je hoofd echoën.

Saturday maakt ons benieuwd naar de opvolger Barcelona die half september reeds zou uitkomen.

Als je deze band ergens op een affiche ziet, aarzel dan niet om te gaan kijken. Live zijn ze ijzersterk!

FacebookVi.be

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More