Home Singles KOALA DISCO – This Is How U Want Me

KOALA DISCO – This Is How U Want Me

by Bart Verlent

In november brengt Koala Disco, na twee ep’s, eindelijk hun debuutplaat uit en die krijgt de titel Tickling The Dragon’s Tail. Het Limburgs/Antwerps vijftal brengt een unieke sound waarin postpunk vecht met psychedelica. Wie de band al aan het werk zag, weet dat zij garant staan voor een stevig pak energie. Dat hoor je ook in de studio-opnames.

This Is How U Want Me is de eerste single uit de debuutplaat en daarvoor gingen ze de mosterd halen bij David Bowie, Talking Heads en Devo, om zo toch moderne postpunk te maken. Het nummer beschrijft de moeilijkheden die een artiest ervaart wanneer hij zijn muziek probeert te vereenzelvigen met de normen en waarden van de gemiddelde radioluisteraar.

Koala Disco hoeft zich niet in allerlei bochten wringen om binnen de lijntjes te kleuren. Nee, wat deze band brengt is uniek, fris en aanstekelijke en dat moet zo blijven. Dit funky, hoekige nummer is er een perfect voorbeeld van. Wat een aanstekelijk nummer is dit! Als radiozenders dit niet willen draaien is dat hun probleem, want wat deze band brengt is avontuurlijk en top.

Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More