Home Belgisch KLOOT PER W + RUDY TROUVE – Provisoir ( Jesus Factory/Heavenhotel Records).

KLOOT PER W + RUDY TROUVE – Provisoir ( Jesus Factory/Heavenhotel Records).

by Didier Becu

Kloot Per W zit nooit stil. Na een tamelijke sublieme samenwerking met Mauro Pawlowski, vereeuwigd op de plaat Insider / Outsider, is de legende er terug met deze keer een collaboratie met dat ander Belpop-monument Rudy Trouvé. Uit Cassette No3 (verkrijgbaar via Jesus Factory/Heavenhotel Records) werd Provisoir als videosingle getrokken.

Sarcastisch worden er de woorden “hitmix single version” aan toegevoegd. Niet dat het van ons geen hit mag worden, maar dit soort muziekjes zijn voorbehouden aan mensen met de betere (experimentele) smaakpapillen. Prettige gestoorde elektronica met een vleugje Captain Beefheart, maar vooral zoals alles wat Trouvé en Per W doen: zo goed als niet te klasseren!

De tape wordt op 30 november voorgesteld tijdens Expo Vital Parts in Dilbeek (Galerie Mixart, Sint Martinusstraat) waar je ook een tentoonstelling kan zien van de kunstwerken van Trouvé en Per W.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More