Home Singles KLEINKITSCH – Maar Wie Ben Ik?

KLEINKITSCH – Maar Wie Ben Ik?

by Nel Mertens

Jan (zanger/gitarst), Andy (bas), Piet (drum) en Frederik (gitarist) van de Aalterse band KLeINKiTsch klinken opnieuw door onze boxen, met hun nieuwe single Maar Wie Ben Ik?

(c) KLeINKiTsch

Volledig zelfrelativerend en in een rockjasje, krijgen we in het nieuwe KLeINKiTsch-nummer een ferme liefdesverklaring te horen van zanger Jan De Paepe die zijn mening ten opzichte van zijn geliefde meteen afvlakt met de bedenking “… Maar wie ben ik?”

Ze lieten ons in een interview weten dat muzikale grenzen bestaan, maar dat geen enkele hen in de weg staat. Hun vorige nummer Realiteit klonk zachter en met wat folk-elementen behoorlijk kleinkunstig. Met deze track laten ze een andere kant van hun grenzen horen. Een rocknummer vanuit de klassieke opstelling, met de nodige knappe gitaarriffs en diepe bassen, waarbij Jans diepe stem een warm ‘je m’en foutistische’ houding uitzingt.

Wie ben ik? Ben ik er gewoon? Of besta ik enkel in relatie tot anderen? Met Maar Wie Ben Ik? krijg je van deze heren de perfecte opener om voorzichtig af te toetsen of deze mooie boodschap aanvaard wordt aan de andere kant! De relativerende boodschap vangt een mogelijke ‘nee’ in het steviger klinkende Maar Wie Ben Ik? desnoods wel op.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More