Home Singles Rumours neemt Vito onder handen

Rumours neemt Vito onder handen

by Luminous Dash

Hij is al een tijdje aan het branden, de fakkel die muziekclub Trix op 28 maart aanstak en die sindsdien knispert langs studio’s en hobbykamers van Vlaamse artiesten. Heel wat leuk volk passeerde al de revue (Portland, Wolker, The Guru Guru, Het Zesde Metaal, ..) en deze week gaf Brent van Stake de fakkel door aan het Gentse Rumours. Je weet weet wel, het zijproject van Stefanie Mannaerts (Brutus) en Hannah Vandenbussche op Sentimental records.

Anno 2020 staat Rumours nog steeds garant voor tropische shamanpop zoals ze het zelf omschrijven. Rumours coverde de debuutsingle Ever Since I Got To This Town waarmee Vito ons in 2017 van onze sokken blies. Het resultaat van twee straffe groepen die elkaars muziek bewerken, hoor je in de huiskamermix van zangeres Hannah Vandenbussche. Of hoe een fijn americana nummer transformeert in een donker popnummer met trance-insteek. De fakkel werd in de huiskamer vertaald naar kleurrijke sfeerlichtjes en Zola Jesus -gewijs blaast Rumours ons hier omver met een mix van donkere elektronica en dansbare pop. Het sterke origineel blijft overeind en krijgt een frisse transformatie waar we het warm van krijgen! Straf poeder! Het nummer is te beluisteren via deze link.

Fabris Lemant

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More