Home Belgisch KIPGEWEER – Gotta Work Blues (Sukilovesrecords)

KIPGEWEER – Gotta Work Blues (Sukilovesrecords)

by Bootsie Butsenzeller

Het uiterst sympathieke vader en zoon projectje van Pascal en Neo Deweze trakteerde ons anderhalf jaartje geleden op hun eerste aanstekelijke single Little Monkey. Blijkbaar zijn ze daar in Hoboken ook aan een album aan het sleutelen dat in het najaar tot ons zou moeten komen. Maar tot het zover is, krijgen we alvast een nieuwe single Gotta Work Blues.

Rekening houdend met het feit dat zanger/componist/tekstschrijver Neo Deweze nog maar 11 jaar oud is, is zo’n titel alvast lichtjes bizar. Nu ja, elke dag naar school gaan is ook hard labeur zou je denken. De ware ‘chain gang blues‘ is echter ver te zoeken. Dus we vermoeden dat de jongen buiten talent ook het grappige sarcasme van z’n vader heeft meegekregen met de genen. Want buiten het cliché “I Wake Up” waarmee het lied aanvangt, bestaat de blues hier voornamelijk uit vrolijk fluitend de school/werkdag aanvatten.

Weer een uitermate catchy deun, die op doktersvoorschrift zou moeten verstrekt worden aan iedereen met een burn out of een dead end job.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More