Home Concerttip ZOMEREN IN DE MISSY SIPPY

ZOMEREN IN DE MISSY SIPPY

by Nel Mertens

Juni en juli bieden heel wat festivals, maar de échte blues- & rootsliefhebber verkiest de Missy Sippy in Gent!

Je kan er genieten van de All Stars Sunday Sessions, Electric Blues Jams, Missy Sippy Groove Jam, Folk & Americana Jam, Missy Sippy Makes You Swing, Acoustic Blues Jam en Missy Mondial.

Begin juli gaat de crew even in rust, waarna er meteen een gegarandeerde topavond volgt. Want op zondag 7 juli kan je in de Missy Sippy Meschiya Lake en Russel Welch aan het werk zien. Punkjazzpionier Meschiya Lake brengt er een intieme, gestripte voorstelling van originele americana nummers en vintage blues klassiekers. Dit is een optreden waarvoor je een ticket moet kopen. Dat kan via deze link, voor net geen €20/ ticket.

Ook voor de (gratis) optredens van Sara Della Santa, Peddlin’ Pete, Starvin Marvin Band, The Goose Thing, Kaaiman & De Oeverlozen, The Shagadeers en Owls And Orcas maak je jouw agenda vrij in juli en augustus! Op 10 juni kan je er ook getuige zijn van de eindexamens van de MUDA-studenten Podiumkunsten.

19 t.e.m. 28 juli staan uiteraard geblokkeerd in je agenda, want dan zijn het Gentse Feesten en daar doen ze in de Missy Sippy duchtig aan mee, met het Missy Sippy Blues & Roots Festival. Dagelijks om 21u, 23u30 en 1u30 en dat tien dagen lang!

Buiten het optreden Meschiya Lake op zondag 7/7 zijn de optredens gratis. Jouw vrije bijdragen in ‘den hoed’ vormen onder andere het loon van de artiesten, dus wees gul naar eigen kunnen.

Website Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More