Home Belgisch NICO DUCARME – Familiar

NICO DUCARME – Familiar

by Ann Cnockaert

De 23-jarige Nico Ducarme, een veelzijdige muzikant en singer-songwriter uit Brussel, deelt zijn nieuwste single Familiar, een indie soultrack met een heerlijke vibe.

Nico schrijft en producet zijn eigen muziek. Met zijn passie voor harmonie en groove creëert hij meeslepende nummers die onmiddellijk je aandacht grijpen. Geïnspireerd door grootheden als John Mayer, Stevie Wonder, Tom Misch en D’Angelo, neemt Nico je mee in zijn veelzijdige muzikale wereld, waar neo-soul, pop, jazz, groove en indie moeiteloos samenkomen.

Zijn unieke geluid is gevormd door het luisteren naar oude soulplaten, het spelen van bluesgitaar, het leren van jazzharmonie en het produceren van lo-fi hiphopbeats. Of het nu gaat om zijn gitaarriffs, pianomelodieën of zijdezachte vocale harmonieën, elke noot die hij speelt, roept een gevoel van nostalgie op voor een tijd en plaats die je nooit hebt gekend.

Deze vrolijke indie soultrack is perfect om je dag mee te beginnen. Met Nico’s kenmerkende gitaarspel en een aanstekelijk drumritme, zorgt dit nummer voor een heerlijke vibe die je gegarandeerd een glimlach bezorgt.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More