Home Singles KIDS WITH BUNS – Clutter (V2 Records)

KIDS WITH BUNS – Clutter (V2 Records)

by Bart Verlent

We hebben er lang op moeten wachten maar komend najaar zal eindelijk de debuutplaat van Kids With Buns het licht zien. Een plaat die toch wel iets anders zal klinken dan de ep die Marie Van Uytvanck en Amber Piddington uitbrachten. Met Bathroom Floor en het recente Daughter koos het duo voor een voller geluid en worden ze bijgestaan door andere muzikanten.

© Kids With Buns

Op Clutter koppelen Van Uytvanck en Piddington de sound waarmee ze ooit begonnen aan hun nieuwe geluid. Het nummer gaat over het overweldigende en verlammende gevoel dat je soms krijgt doordat de wereld zo snel gaat dat je het soms allemaal niet kan bijbenen. Eerst lijkt het alsof we een akoestisch pareltje zullen krijgen maar dan vallen de drums en de strijkers weg, de synths in, en verandert Clutter in een prachtig dreampop nummer.

Met deze nieuwe single bewijst het trio dat ze nog steeds heel verrassend uit de hoek kunnen komen. Het houdt de sound van Kids With Buns fris en boeiend.

Je kan Kids With Buns aan het werk zien op:

30/07 – M-idzomer festival, Leuven
20/08 – Pukkelpop, Kiewit
07/12 – Ancienne Belgique, Brussel

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More