Home Singles KIDS WITH BUNS – Bathroom Floor

KIDS WITH BUNS – Bathroom Floor

by Bart Verlent

Marie Van Uytvanck en Amber Piddington alias Kids With Buns hebben al een druk jaar achter de rug. Ze brachten hun ijzersterke debuutep Waiting Room uit die ze op verschillende festival konden voorstellen. Dit najaar gaat het duo nog op clubtournee en nu brengen ze ook nog een nieuwe single uit.

© Björn Comhaire

Bathroom Floor namen ze terug op met producer Mathias Stal die ook de productie deed voor de vorige hits van Marie en Amber. Het is het meest uptempo nummer van Kids With Buns tot nu toe en het gaat over dat je niet alles op een rijtje kan zetten terwijl al jouw vrienden aan het opgroeien zijn.

Het nummer laat een andere kant van Kids With Buns horen. We krijgen een voller geluid dan voorheen en het klinkt zelfs heel vrolijk, catchy en dansbaar. Het enige wat we nog herkennen van het vroegere geluid is de mooie lage stem van Marie.

Het is even wennen aan dit nieuwe Kids With Buns-geluid maar we zijn na één beluistering volledig mee, en zetten het nummer een tijd op repeat omdat we er niet genoeg van krijgen.

Je kan Kids With Buns aan het werk zien op:

07/10 –  Play Festival, Hasselt
22/10 –  CC Ter Vesten, Beveren
09/10 –  Winteruur, Mol
03/11 –  Vooruit, Gent
17/11 –  Trix, Antwerpen
21/11 –  Het Depot, Leuven

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More