Home Singles KIDS OF THE ELEPHANT – Cloud

KIDS OF THE ELEPHANT – Cloud

by Bart Verlent

William Declerck besloot zich, na zijn studies geneeskunde, te specialiseren in muziek. De multi-instrumentalist gebruikt zijn talent voor warme ritmes om funky en sappige gitaarriffs aan elkaar te knopen. Hij schrijft, producet en neemt zijn groovy song op in zijn bedroom studio. Live is Kids Of The Elephant een band met Simon Cogels op keys en backings, Jeremy Murphy op bas en backings en Hadrien Pierson aan de drums.

© Kids Of The Elephant

Begin 2024 mogen we de debuutep verwachten van Kids Of The Elephant en Cloud is er een aanstekelijk, funky voorproefje van. Het is een anthem voor iedereen die ooit de hoogtepunten van blijdschap en de melancholische schoonheid van introspectie heeft gevoeld. Het nummer heeft een typisch 80’s funk geluid dat ruikt naar Hall & Oates en Level 42 met een vleugje Chic. Die vibe geven ze een dromerig randje, wat het nummer heel origineel maakt.

Kids Of The Elephant heeft alles in huis om het te maken, de band heeft een enorm aanstekelijke sound, een zalige groove en liedjes die staan als een huis. Hou deze kerels maar goed in de gaten.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More