Home Singles ISKANDER MOON & PUELO – Bored On Halloween (PIAS)

ISKANDER MOON & PUELO – Bored On Halloween (PIAS)

by Bart Verlent

Iskander Moens maakte in het verleden deel uit van HYPER!, Shikat Ga Nai en Cesar Quinn. Sinds 2021 staat hij echter alleen op het podium en datzelfde jaar nam hij ook deel aan Sound Track. Tegenwoordig treedt hij op als Iskander Moon en dit jaar verscheen zijn debuutsingle Saturday Silence, waarop hij folkpop brengt met een knipoog naar Bon Iver en RY X.

© Iskander Moon & Puelo

Iskanders tweede single is een samenwerking met de Duitse singer-songwriter Puelo. Moon en Puelo ontmoetten elkaar vorig jaar tijdens Halloween en schreven het nummer samen in een kleine studio in Berlijn. Met dit liedje willen ze het typische nostalgische gevoel dat de herfst oproept naar boven brengen. Terugdenkend aan vervlogen momenten, plekken en mensen die hebben bijgedragen tot wie je bent, tegelijkertijd beseffende dat je ook verder bent gegaan met jouw leven.

Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat het een nogal melig lied is geworden. Er gebeurt heel weinig en de zeemzoete stemmen spelen de hoofdrol. Bored On Halloween kabbelt rustig voorbij zonder ons weg te blazen. Een beetje spijtig want we weten dat Iskander meer in zijn mars heeft dan dit nogal flauwe nummer.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More