Home Belgisch JULIUS – Up To You

JULIUS – Up To You

by Ann Cnockaert

JULIUS, de band rond Pieter Platteau, Emiel Lagillière en Bart Mannens, brengt met Up To You een dansbare synthpop-single uit. Het nummer verkent de innerlijke tweestrijd van het dagelijkse leven en benadrukt de moeilijkheden bij het bereiken van persoonlijke doelen.

Up To You biedt een diepgaande inkijk in de emotionele worstelingen die velen ervaren. Pieter beschrijft de tweestrijd tussen een defensief stemmetje, dat excuses maakt en weerstand biedt tegen verandering, en een dicterend stemmetje, dat een harde realitycheck geeft en aandringt op persoonlijke groei.

De tekst weerspiegelt de alledaagse strijd om doelen te bereiken en de hindernissen in dat proces. JULIUS’ gelaagde synthpop voegt een dansbare dimensie toe aan deze boodschap. Het constante pingpongspel tussen de innerlijke stemmetjes leidt vaak tot een gevoel van stagnatie en vraagt veel energie voor het overwinnen van onzekerheid over persoonlijke veranderingen.

Up To You is een bruisende single met een aanstekelijke vibe.

Facebook – Instagram 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More