Home Singles JULIEN FIRMIN – Ocean

JULIEN FIRMIN – Ocean

by Luminous Dash

Wie Julien Firmin niet kent mist iets. Hij is zowat de Belgische variant van Daniel Norgren met invloeden van Kurt Vile, PJ Harvey en Brian Jonestown Massacre. In het voorjaar van 2018 kwam zijn eerste album uit, Julien Firmin. Uitblinkers hierop waren Spanish Melodies en Nerves.

(c) Björn Comhaire

Julien Firmin is het soloproject van Michael De Busscher, maar hij laat zich live vaak begeleiden door zijn band. Dit was ook het geval bij de finale van Sound Track in de Centrale in Gent waar ze een zeer sterke set speelden. Dit wil echter niet zeggen dat Michael solo zijn mannetje niet zou kunnen staan. Luister maar naar deze cover van John Butler.

Er zijn veel dingen die we eerder zouden doen dan op onze zolder kruipen en John Butler coveren, maar Michael kan en doet het, en hoe! Ocean maakt al een poosje deel uit van de de live set, maar sinds kort is het nummer eindelijk ook te beluisteren op YouTube. En toch kunnen we iedereen sterk aanraden om het live mee te maken, van zodra het weer mag natuurlijk.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More