Home Singles JOSIE – Save U

JOSIE – Save U

by Bart Verlent

Eline Aussems werkte in het verleden samen met Erik Van Biesen (Gorki, Biezen) maar heeft ook al jaren lang een eigen project genaamd Josie. Dat project maakte net een doorstart samen met Bouke Cools. We mogen dan ook binnenkort eindelijk de debuutplaat van Josie verwachten.

© Josie

Save U is de eerste single uit dit debuut. Het is een vrolijk klinkend, poppy liedje over verkeerde verwachtingen, emotionele oorlogsvoering en een grens trekken voor het echt te laat is. De donkere tekst wordt versterkt door duistere synths die doorheen het nummer dwarrelen. Het catchy refrein brengt licht in het duister waardoor een mooi evenwicht ontstaat.

Eline timmert al jaren aan haar eigen unieke weg met haar knappe composities en straffe stem, helaas is ze nog niet echt doorgebroken. Met deze single zou dat wel eens kunnen veranderen. Deze track heeft alles om een hit te worden en we zijn alvast verslaaft aan dit soulvolle nummer. Hopelijk krijgen we snel meer te horen van Josie.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More