Home Singles JORAN – Wonder

JORAN – Wonder

by Bart Verlent

De Gentse singer-songwriter Joran Cosijn wil verdrietige gedachten omzetten in verslavende popsongs. Dat doet hij met een mix van pakkende melodieën, autobiografische teksten, sexy beats, meezingrefreinen en zijn kwetsbare stem. Na drie singles mogen we dit jaar de debuutep van Joran verwachten.

Wonder is de eerste single uit die te verschijnen ep en gaat over het zoeken en herontdekken van de kleine gelukjes in het leven. Met deze song wil de 24-jarige Gentenaar de luisteraar uitdagen om stil te staan, te reflecteren en de schoonheid van eenvoud te omarmen. Hij schreeft dit catchy lied tijdens een songschrijverskamp in Durbuy Music met Iskander Moon aan de knoppen. Daarna passeerde het nog door de handen van Lukas Maes, Tim De Fontaine en Mathias Stal, om het nu uiteindelijk los te laten op de luisteraars.

Het is een emotionele popsong met een donkere ondertoon, maar in het refrein schijnt de zon redelijk heftig door het vrolijke meezingrefrein. Deze track lijkt een combinatie van Beach House en The 1975 wat wel uniek is.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More