Home Singles JERRY SPIN – Loan Shark

JERRY SPIN – Loan Shark

by Bart Verlent

Onder de naam Jerry Spin maakt Jeroen De Gussem samen met Eline Flintrop, Daan Van Isterdael en Ruben Vanhoutte, nostalgische pop met Britse flair. Na de singles Offshores en Transitions vormt Loans Shark het sluitstuk van Jerry Spins cinematische single-trilogie. Het is ook het laatste voorproefje uit de debuutep Beasts die op 12 mei uitkomt.

© Jerry Spin

Met deze aanstekelijke song begeeft de band zich in de ondergrondse wereld van de geldbeluste sjacheraar. Net zoals de vorige singles is dit ook weer zo’n smaakvolle compositie waar we het etiket “kwaliteitspop” op kunnen kleven. In de intro horen we een retrosfeertje dat perfect past bij de warme song. Van alle nummers van de trilogie klinkt deze track het meest Brits. Het doet ons denken aan The Divine Comedy en de recentste platen van Artic Monkeys.

We zijn er zeker van dat deze single, net zoals de andere twee, perfect voer is voor de radio. Dat belooft voor de debuutep.

Jerry Spin stelt zijn debuutep voor op:

02/06 – Minard, Gent
11/06 – Café Cabron, Antwerpen
15/07 – Café De Loge, Gent
11/08 – Cirque@ttaque, Ekeren

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More