Home Singles JE M’EN SEX PLEASE – Helena (Live at Robot Studios)

JE M’EN SEX PLEASE – Helena (Live at Robot Studios)

by Nel Mertens

“Why don’t you love me????” Helena zelf antwoordt niet, maar de vraag schreeuwt voor zich uit in deze live-opnamen van de track van de Gentse band Je m’en Sex Please.

Jochem © Jan Van Coppenolle

Het nummer verscheen op het debuutalbum Rocket Science en krijgen we nu in een live-versie te horen die opgenomen werd in de Gentse Robot Studios. Rauw en stomend klinkt de brutale rock-’n-roll-sound die Jochem (zang en gitaar), Nico (gitaar), Lou (drums) en Tammas (bas) met een extra portie vuiligheid neerzetten.

Roffelend strak drumwerk, psychedelische gitaarriffs, een heerlijk verzwarende baslijn en intense vocalen die het uitschreeuwen, uitkreunen. De vraag is nochtans eenvoudig, Helena… En hun geluid wordt steeds sterker en sterker. Ze zijn niet langer meer te negeren, deze sonische kreten van Je m’en Sex Please.

“Op 24 december brengen we de volledige liveset uit die we ook als live-ep zullen uitbrengen op de platformen en misschien op cd. Met de ep willen we ons album nog wat in de verf zetten. Voor de opname hebben we kunnen samenwerken met Frederik Daelemans oftewel Cesar Quinn (ook muzikant bij Meskerem Mees). En voor het artwork mochten we samenwerken met een toffe getalenteerde pee”, laat zanger/ gitarist Nico weten.

(Her)lees hier onze reviews bij de singles Mr. Pessimist en Quarantino, een interview en een review-interview-fotoreportage met Je m’en Sex Please naar aanleiding van hun debuutplaat Rocket Science.

Social Media / Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More