Home Singles JE M’EN SEX PLEASE – Quarantino

JE M’EN SEX PLEASE – Quarantino

by Nel Mertens

“Good to be home!” laat het viertal van de Gentse garage- en punkrockband Je m’en Sex Please weten met hun nieuwe single, die ze voor de gelegenheid Quarantino doopten.

(c) Je m’en Sex Please

Een gezapig ritme, dat het tempo van de dagen thuis perfect weergeeft, weerklinkt in de lazy rebelse sound. Veel rustiger, minder hard en wild dan we van hen reeds eerder hoorden in Caveman, Don’t Put Me Back In The Room en Killing With The Lights On, maar zo gaat dat in lockdowntijden! Naar het einde toe, kunnen ze het toch maar net niet inhouden en wordt de frustratie ook in klank om gezet: “GOOD TO BE HOME!!?!!” 

Ook de videoclip geeft mooi weer waarmee ze zich thuis bezighouden: van naakt drummen, tot banjo spelen in badjas, bas tokkelen op toilet of twijfelen of je naar Bambi of PornHub verder kijkt.

De heren van Je m’en Sex Please hebben hun ep klaar, maar brengen deze liefst uit wanneer het live-circuit weer ‘open’ is. Iets om naar uit te kijken!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More