Home Belgisch JAVAHN – Papier

JAVAHN – Papier

by Ann Cnockaert

Javahn uit West-Vlaanderen betovert met zijn introspectieve debuutsingle Papier.

Met Papier geeft hij meteen zijn visitekaartje af en toont hij ambitie om een eigen geluid te creëren. In deze introspectieve track neemt Javahn de luisteraars mee op een intieme reis, waar de littekens van het leven als plooien op papier verschijnen.

Het nummer vertelt een verhaal van doorzettingsvermogen, van telkens weer opstaan na iedere val, zonder zichzelf te laten verscheuren door de harde klappen van het lot. De melodie omhult ons als een warme deken, terwijl de tekst uitnodigt om na te denken over de kracht die schuilt in kwetsbaarheid.

Javahn is Joeri Decuyper, een zanger en ritmegitarist die zijn eigen biografische liedjes schrijft. Zijn repertoire, bestaat voornamelijk uit luistermuziek met een persoonlijke touch, en komt live tot leven met een professionele band. Javahn ambieert een geluid te creëren dat ergens tussen Het Zesde Metaal en Metejoor in ligt, en met Papier zet hij een veelbelovende eerste stap in die richting.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More