Home nieuws Botanique kondigt nieuwe concerten aan voor het voorjaar

Botanique kondigt nieuwe concerten aan voor het voorjaar

by Bart Verlent

Deze maand kondigde de Brusselse concertzaal aan dat Cranes op 30 april afzakt naar onze hoofdstad. De band rond zangeres Alison Shaw is sinds vorig jaar terug bij elkaar na een stilte van 11 jaar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het concert heel snel was uitverkocht. Maar Botanique kondigt nu nog meer boeiende optredens aan voor het voorjaar.

© Botanique

Een gebald overzicht:

Clementine Valentine staat samen met Constant Smiles op 17 februari in de Witloof Bar, Saint DX brengt een zonnige, kleurrijke mix van pop en electro op 20 maart in de Rotonde, de nieuwe Britse postpunk-sensatie Hotel Lux zakt op 17 maart af naar de Botanique, onze eigen postrock helden van Endless Dive brengen hun laatste show op 21 maart in de Witloof Bar – [hapt naar adem] – op 27 maart kan je in de rotonde genieten van een avondje Italiaanse metal met Ad Nausem en Devoid Of Thought, op 3 april krijgen we hiphop van de Franse Chanceko, terwijl de New Yorkse rapper Erick The Architect op 13 mei afzakt naar Brussel en we nog Amerikaanse rap krijgen van Danny Brown op 19 mei. Diezelfde dag staan in de Witloof Bar de punkrockers van Upchuck en op 21 mei brengt Jake La Botz met zijn hese, charimatische stem een mix van blues en traditionele folk.

Meer info vind je op deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More