Home Singles JARVIN – The Middle (Eigen Beheer)

JARVIN – The Middle (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Ook al bestaat het Gentse Jarvin al drie jaar, toch hebben ze nog niet zoveel uitgebracht. Wel spijtig, want deze band die ontstond in het Gentse Conservatorium, is bekend voor hun knappe indiepop met een sterk eigen geluid. Vorig jaar zagen we de band in hun thuisstad en toen viel al op hoe goed deze muzikanten op elkaar zijn ingespeeld.

(c) Jarvin

Voor de nieuwe single The Middle krijgt het vijftal versterking van Eva De Geyter (ze was kandidate bij het programma The Voice in 2014) die de backings voor haar rekening neemt. Ook deze single is weer ijzersterke kwaliteitspop met dromerige laagjes synths en een refrein dat blijft hangen ook als je het nummer nog maar één keer hebt beluisterd.

Het wordt hoog tijd dat deze gasten eens een volledig album uitbrengen met zo’n sterke indiepopsongs. Jarvin had al een sterke sound en met de vocale bijdragen van De Geyter heeft deze band een topper in huis die het Jarvin-geluid perfect aanvult. Met andere woorden: sterke single en… we want more!!!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More