Home Singles RIVER INTO LAKE – Impatience (Humpty Dumpty Records)

RIVER INTO LAKE – Impatience (Humpty Dumpty Records)

by Bart Verlent

Boris Gronemberger kennen we als muzikant van Girls in Hawaii, Françoiz Breut en Castus maar hij heeft ook zijn eigen band River Into Lake. Vorig jaar bracht Gronemberger, zeven jaar na het debuut van River Into Lake, het tweede album Let The Beast Out uit. Nu is hij al terug met nieuwe muziek.

(c) River Into Lake

Op 4 december verschijnt de nieuwe ep van River Into Lake waar deze Impatience de tweede teaser uit is. Boris schreef de tekst samen met Aurélie Muller en van het nummer gaat over de angsten die zijn ontstaan tijdens de coronacrisis en de menselijke survival-golf die de afgelopen jaren is ontstaan.

https://open.spotify.com/album/2VeAxHU4eyaoDQ83VTIVWS

Muzikaal bewandelt de band op deze single hetzelfde pad als het vorige album. We krijgen opnieuw een catchy song met een frisse mix van analoge synthesizers en akoestische instrumenten. Gronemberger weet hoe hij een aanstekelijke song moet schrijven met een brede waaier aan arrangementen en dat is deze Impatience zeker. Hopelijk krijgt River Into Lake meer aandacht met de nieuwe ep in dit landsdeel want de band is in Wallonië al een tijdje vaste waarde.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More