Home Belgisch NEVA Scorpio Sessions (13/10/2020)

NEVA Scorpio Sessions (13/10/2020)

by Felix Sandon

Niet alleen op Luminous Dash kan je nieuwe artiesten van eigen kweek ontdekken, ook Radio Scorpio biedt Belgische muzikanten een podium in de wekelijkse Scorpio Sessions. Dinsdag tussen 19:00 en 20:00 hoorde je daar NEVA aan het werk, nu staat hun zinderende sessie ook op YouTube.

Met Tattoo leveren de twee dames een visitekaartje af om jaloers op te zijn. Dreigende synths bouwen op naar een rocknummer waar de stem van zangeres Jente als een standvastig schip doorheen klieft, zelfverzekerd en helemaal af.

Strangers begint dromeriger, met klaterende gitaren en Jentes stem die veel melancholischer klinkt. “You said goodbye, but you didn’t do it right” verraadt dan ook dat dit een lied over afscheid is, over geliefden die vreemden zijn geworden voor elkaar. Met meer dan vierenhalve minuut duurt ook dit nummer lekker lang, maar het is een edele kunst om dit nooit te laten aanvoelen als té lang.

Gewoontegetrouw valt er nog meer te ontdekken op het YouTube-kanaal van de Scorpio Sessions, en dinsdag staat er alweer een nieuwe sessie klaar. We worden verwend, daar op Radio Scorpio.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More