Home Singles JAKOMO – Atlas (On The Level)

JAKOMO – Atlas (On The Level)

by Bart Verlent

Al sinds 2017 maakt Julien Tanghe samen met Wout Vermijs en Jef Ballon onder de naam Jakomo aanstekelijke ‘suave rock’. Vanaf 2020 gaat het allemaal wat meer voor de wind voor dit trio, ze haalden de finale van Humo’s Rock Rally en hun debuutep Fastbreak was een schot in de roos. Zes jaar na het begin van de band, op 17 februari, verschijnt hun debuutalbum Lobby bij On The Level. De plaat werd opgenomen met producer Michiel De Maeseneer (Balthazar, Sylvie Kreusch, Nordmann…).

© Jakomo

Na Call Me Out en Sexdroom krijgen we nog een kleurrijke song uit dat debuut. Telkens weer leveren ze vrolijke, aanstekelijke nummers af. Ook al klinkt er hier en daar wat melancholie door, toch nemen de vrolijke en diverse arrangementen de overhand en krijgen we telkens weer iets unieks. Dat is opnieuw zo in Atlas. En al zingt Tanghe op een bepaald moment “I feel miserable” toch krijgen we die glimlach niet van ons gezicht na het beluisteren van dit zalige liedje.

We zijn er zeker van dat de debuutplaat van Jakomo de winter volledig zal wegjagen met een lading feelgood songs met een lo-fi vibe. Ja, we kijken er al naar uit.

Jakomo stelt hun album voor op:

23/03 – Ancienne Belgique, Brussel
24/03 – Ancienne Belgique, Brussel (uitverkocht)
06/04 – Charlatan, Gent

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More