Home Singles JAAN HANTSON – Lust

JAAN HANTSON – Lust

by Margo Maebe

De 19-jarige Jaan Hantson, afkomstig uit Gent, is een producer en singer-songwriter. Na een opleiding klassieke piano aan het MUDA studeert hij nu Creative Music Production in Londen.

In zijn slaapkamer in het Londense heeft Jaan Hantson zijn meest recente single Lust geschreven en opgenomen. In die slaapkamerstudio schreef hij ook Reminiscence en Lovely. De muziek doet denken aan die van Tamino, Billie Eilish en Frank Ocean. 

De single Lust gaat over zich aangetrokken voelen tot iemand die onbereikbaar lijkt en de onzekerheid die daar mee gepaard gaat. Er wordt gezongen over het verlangen dat wordt aangewakkerd door die aantrekking en tegelijkertijd ook over de ontkenning en het gebrek aan durf om die aantrekking toe te geven. Deze gevoelens worden visueel omgezet in de videoclip geregisseerd door Sidney Van Wichelen. De tedere tekst wordt ondersteund door een gestage opbouw van elektronische klanken. De focus ligt vooral op de tekst wat het geheel intiem laat aanvoelen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More