Home Singles J MASCIS – Right Behind You (Sub Pop/Konkurrent)

J MASCIS – Right Behind You (Sub Pop/Konkurrent)

by Bart Verlent

J Mascis is vooral bekend als de frontman van Dinosaur Jr. toch mag je zijn solowerk zeker niet onderschatten. Zijn vijfde soloplaat What Do We Do Now schreef hij volledig op akoestische gitaar en die akoestische schetsen werden volwaardige tracks. Hij nam de liedjes op met keyboardspeler Ken Maiuri en bassist Matthew Dun terwijl Mascis de zang, gitaar en drums voor zijn rekening nam.

© J Mascis

Right Behind You is de tweede teaser van het album dat op 2 februari verschijnt en laat J Mascis horen als straffe songschrijver. Het is een lekker in het oor liggende song met pure arrangementen en die heel verslavend werkt. Naar het einde toe kon Mascis het niet laten om er toch nog een stevige gitaarsolo in te gooien. De kers op de taart.

Nu is het afwachten of Mascis de nieuwe plaat in Europa live komt voorstellen. Want ondertussen staat er al een zomertournee gepland met Dinosaur Jr.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More