Home Singles J.E. SUNDE – I Know You And I Love You (Vietnam Records)

J.E. SUNDE – I Know You And I Love You (Vietnam Records)

by Bart Verlent

Jonathan Edward Sunde, kortweg J.E. Sunde, bracht afgelopen juni zijn vijfde soloplaat Alice Gloria and Jon uit. Nu is de singer-songwriter uit Minneapolis er al terug met een nieuwe track. Hij nam I Know You And I Love You op met Daniel Ellsworth (Daniel Ellsworth + The Great Lake) en Jordon Blackmon (Toro Y Moi). Sunde heeft in het verleden al met Ellsworth nummers geschreven (ze kennen elkaar al van aan de universiteit) maar de samenwerking met Jordon was een primeur.

© J.E. Sunde

Het resultaat mag er best wezen.

Deze track past perfect bij het folk-pop oeuvre van Sunde en gaat over de primaire behoefte van elke mens: liefhebben en geliefd worden. Het is dan ook een ordinair liefdesnummer, maar dan wel een heel goed en catchy dat in de lijn ligt van het werk van Sufjan Stevens en Eels.

Op 24 oktober komt deze straffe singer-songwriter naar de Botanique in Brussel waar hij zijn nieuwe pareltjes live zal voorstellen.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More