Home Festival Eerste 50 namen voor Alcatraz 2024

Eerste 50 namen voor Alcatraz 2024

by Nel Mertens

Het metalfestival Alcatraz in Kortrijk biedt al jaren hoogdagen voor elke liefhebber van het ‘zware, donkerdere werk’. Volgende zomer lijkt nog veraf, maar de organisatoren stomen al een knallende line-up klaar om ons opnieuw een unieke festivalbeleving te kunnen garanderen op 9, 10 en 11 augustus.

De eerste 50 namen voor de Alcatraz-affiche van 2024 zijn kriskras geplukt uit het brede muziekspectrum van de scheurende gitaren en bulderende drums.

We zien al grote namen als Architects, Cradle Of Filth, Amon Amarth en Opeth blinken bovenaan de affiche, maar ook het verbluffende Jinjer duikt opnieuw op, van Hatebreed en Life Of Agony krijgen we maar niet genoeg.
Verder ook Korpiklaani, Casualties, Orchestra, Marduk en zo veel meer om naar uit te kijken! Neem je vergrootglas en pluis die eerste 50 namen uit!

Het festival wil blijven groeien, maar kiest ervoor de formule van de jongste edities te behouden met 4 podia om een diverse programmatie te kunnen aanbieden.

Hier wordt ons metalhart helemaal warm van! En in de komende maanden zullen nog tientallen namen, inclusief een aantal headliners, toegevoegd worden aan een al meer dan interessante affiche. Wij houden jullie op de hoogte!

Tickets kan je via deze link reeds bestellen.

Website / Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More