Home Singles ILA – All Again (PIAS)

ILA – All Again (PIAS)

by Bart Verlent

Al was ILA het afgelopen jaar nog regelmatig te zien op diverse podia, toch was het alweer van 2022 geleden dat Ilayda Cicek, Sam Smeets en Cas Kinnaer hun laatste knaller Live To Love uitbrachten. Begin vorig jaar zette Cicek een benefietactie op om de slachtoffers te helpen van de aardbeving in Turkije (haar thuisstad Iskenderun was een van de zwaarst getroffen Turkse steden). Maar de band zat ook in de studio om een nieuwe plaat in te blikken.

© Kris Van Den Bossche

All Again is daar het eerste voorproefje uit en dat klinkt iets rustiger dan voorheen. De eerste strofe is subtiel opgebouwd maar in het refrein wordt er weer als vanouds stevig uitgehaald. Daarna vullen keyboards het nummer aan wat een meerwaarde is voor de typische ILA sound.

Deze nieuwe single heeft een nieuwe frisse aanpak wat maakt dat ILA hier veel rijker klinkt dan op haat vorige nummers. Benieuwd hoe haar andere nieuwe werk zal klinken.

Op 10 februari staat ILA in de Antwerpse Trix tijdens het We Are Open showcase festival.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More